Γιορτή Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

  • 0
Αγαπητοί γονείς, παπούδες & γιαγιάδες,
Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την δουλεία που κάναμε τους τελευταίους 6 μήνες στο κινηματογραφικό εργαστήρι.
Ετοιμαστείτε για περίεργες φωτογραφίες, αστεία video, την προβολή των 2 ταινιών που γυρίσαμε αλλα και ενα θεατρικό μέσα απο το στούντιο της γνωστής Σταρ Νέλλης Μπάη.
Φυσικά την εκδηλώση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σερρών ο οποίος θα μας βραβεύσει για τις επιτυχίες της πρώτης μας ταινίας!



 Στην αρχή της παράστασης η Νένα Χτένα, η κομμώτρια της Νέλλης Μπάη, κάθως συγυρίζει το στούντιο μας διηγείται τις περιπέτειες των παιδιών απο το ταξίδι τους στον κόσμο του κινηματογράφου.





Δεν αργεί όμως να έρθει η Νέλλη Μπάη η οποία έχει άλλο πρόβλημα...Τους θαυμαστές της! Στην παρακάτω φωτογραφία ο Μένιος Αποχαυνωμένος έρχεται στο καμαρίνι της Σταρ να ζητήσει αυτόγραφο.



Η ώρα πέρασε και πρέπει να αρχίσουν τα γυρίσματα. Ο Άκης Φιλμάκης, ο σκηνοθέτης της εκπομπης, αγχωμένος δίνει οδηγίες στο συνεργείο του ώστε να ξεκινήσει η εκπομπή με προσκεκλημένους 2 τρελούς επιστήμονες. Τα πειράματα ξεκινάνε!



Στο τέλος όμως καταλήγουν σε τραγούδι και όλοι μαζι στην σκηνή τραγουδάνε το τραγούδι του επιστήμονα!



Για να δούμε όμως και μερικές φωτογραφίες από την βράβευση της ταινίας μας, και την απονομή των επαίνων από τον Δήμαρχο Σερρών.
















Το μεγάλο χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης...
 

Φυσικά δεν γίνεται γιορτή χωρίς μπουφέ, πάνω σε ένα υπέροχο τραπεζομάντηλο που ζωγράφισαν τα παιδιά!
Μαμάδες σας ευχαριστούμε, πάντα  το λέγαμε  ότι  είστε  χρυσοχέρες...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου